Musikk

Bloggende dagbok?


Hei, lenge siden sist.

 

Av alle de gangene jeg har prøvd å blogge var det fordi jeg ville at noe skulle legge merke til meg. Ja kall meg gjerne egoistisk eller noe, men tanken på at noen som jeg ikke kjente faktisk brydde seg om mine meninger virket som en fryd. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke hadde så mye å si. Verken til meg selv eller til andre. Lenge har det vært sånn, tomme ord og tanker. Hvorfor skal man da blogge? Man må jo nesten ha noe å si, om det er viktig eller ikke spiller kanskje ikke noen rolle.. så lenge man har noe å si.

Jeg har tenkt litt, kanskje ikke skrive for deres del, men heller skrive fordi jeg selv trenger det. Jeg trenger å sette ord på hva jeg føler og uansett hvor ideotisk det høres ut som, så trenger jeg å få sakt det. Uansett om ingen hører. Vite at jeg faktisk legger spor etter meg og at jeg ikke bare drasser forbi uten mål og mening.

 

Så etter litt om og men bestemte jeg meg for å gjøre denne bloggen om til en dagbok, på en måte... Kommer sikkert ikke til å skrive hver dag, men de gangene jeg har noe å si. Det var det jeg hadde å si for i kveld.

- Kokolala

Muskler som svir gummi!
Åh, som jeg elsker amerikanske muskelbiler! Liker jo biler som er skapr for fart, men helt ærlig liker jeg muskelbilene mye bedre. Syns de ser så mye mer sexy ut <3 Og etter at jeg har siklet litt på nettet etter magiske bilder, tokk jeg meg den frihet til å blogge litt om dem. Men bare litt.De 3 hovedbilene jeg har mest "tilknytning" til er shelby gt500 super snake, chevrolet camaro  og dodge challenger. Bare elsker disse bilene! En dag kommer jeg til å kruse rundt i USA bare for å nyte kjøregleden av dem. Skikkelig road trip med grilling og overnatting ute. Og når jeg sier ute, så mener jeg sove i bilen eller i telt eller noe :) Kan sikkert strekke det til å sove i hytte da... men IKKE fancy hotel nei! Er man på tur, så er man på tur. Ikke ferie.
Elsker å se filmer som har snutter med disse bilene. Om det bare er for noen få sekunder, i bakgrunden...

Men skal ikke begynne å legge ut om alle mine meninger og fata om bilene. Er du interessert, så finner du lett fakta på nettet. Men har lagt ut bare noen få bilder som får mitt hjerte til å hamre ekstra. Kos dere!

Ah! Love you my precious car <3 One day, you will be mine. One day...

Musikk er med på å skape


Fikk et enkelt spørsmål: I hvilke situasjoner er du avhengig av god lyd på ørene? 

Jo nå skal du høre! Musikk er for meg slik som til mange andre, det er så og si alt! Uansett hvilket humør jeg er i, så finnes det alltid sanger som jeg kan høre på. Musikken støtter deg i alle sitvasjoner. Er det noe du vil si eller noe du bare vil høre? Musikk har det. Og med hjelp av den teknologien vi har nå, så kan vi selv bestemme hva vi skal høre og når vi vil. Til og med uten å forstyrre nabopersonen. Man går inn i sin egen verden der kroppen automatisk klarer å koble seg ut.Det hadde vært utrolig tøft å leve i en musikal eller noe lignende da! Alle menneskene synger og danser til samme sangen og deler de samme følelsene, til og med sammens med fremmede! Tenk all den energien som hadde spredd seg, og alle smilene. En av grunnene til at jeg liker Glee. Det at musikk kan bringe folk sammen er jeg ganske sikker på. Musikk ligger jo allerede i sjelen vår, alt rundt oss har en rytme. Når vi gjør ting, så gjør vi det i en rytme, så dette er ikke noe nytt for oss. Utnytt musikken mens vi har muligheten!Selv spiller jeg både piano og gitar. Og jeg elsker det! Selv om jeg ikke har gått på noe skole, så elsker jeg å sette med ned og bare la hendene prøve seg fram. Det at jeg faktisk kan spille mine favorittsanger selv er så befriende. Og når jeg ser andre spille så vet jeg hvor mye arbeid det ligger bak. Så jeg har stor respekt for musikkere i alle spekter. Det er noe helt magisk med å se folk som spiller med hele sitt hjerte og som legger hele sjela si inn i de få minuttene.Og alle de minnene som sjuler seg i alle sangene man har hørt oppgjennom! Sanger som jeg ikke har hørt på flere år kan fortsatt bringe de samme følelsene. Og når man kjenner igjen en god sang så må man jo trekke litt på smilebåndet. Noen ganger så ler man av minnenne som sangen bringer med seg. Sanger representerer ofte sitvasjoner eller opplevelser som man får spilt om og om igjen mens sangen pågår. Som om vi spiller inn minnene mens vi hører en sang. Nye sanger = nye minner. 

Jeg elsker musikk. Vet ikke om jeg klarer å si det nokk. Kjenner det kribler i fingrene når jeg skriver om det! Sangene som jeg hører på nå får også fingrene til å tromme med i takten. Jeg må bare si at jeg er avhengig av god musikk på ørene nesten hele tiden! Fra det øyeblikk jeg står opp til den stunden jeg legger meg. Om jeg ikke har musikk på ørene så lager jeg min egen lille "trall" som holder humøret oppe. Men musikk er absolutt viktig når jeg skal kose meg! Om det gjelder film, underholdning, avslappning, trening, matlaging/rydding, vasking, tur eller jobbing.Musikk er en fantastisk støttespiller <3

Musikk er sjelens og hjertets verden. Musikk er med på å skape verdenen. Så benytt det mens su har sjansen!

vinnbose

Superheroes can't be gay...


Vi kjenner alle til dem! I værste fall så håper jeg virkelig du vet hva jeg snakker om. Om man ikke har lekt superhelt så har man helt sikkert sett de ett eller annet sted. (Håper det for deres barndoms skyld...) Alle trenger en eller annen form for helt, så jeg vil ikke legge sjul på at superheltene var mine helter. Og der ligger de varmt og trygt bevart i hjertet mitt (klisje!). Haha, men jeg mener det! Elsker superhelter!

 

Det finnes mange måter å å bli en superhelt på. Kan man bli en superhelt? Ja, det mener jeg! Man trenger bare å være et supert menneske. Superkrefter kommer som en sabla god bonus. Når jeg var ei lita jente så ventet jeg hver dag på at jeg skulle oppdage mine superkrefter... men lykken har ikke akkurat vært så snill med meg.. enda. Haha, ja - jeg venter enda på å oppdage superkreftene mine! Det finnes jo alltid håp. En vakker dag, supervakker dag, kommer ikke folk til å se rart på meg siden jeg har på ei rød kappe på bussen. Bare vent småe mobbeunger! Den som ler sist, ler best!

 

Litt rart å tenke på at jeg ser opp til folk som går med kondomdresser og med undertøyet på uttsiden. Noen har til og med kapper og masker. Ikke akkurat en person som foreldre vil at barna skal møte... men de er jo storslagne helter, så hvorfor ikke? Tanken har egentlig aldri slått meg før jeg så denne videoen. Er superhelter litt homofile? Har ikke noe imot homofile! Det må jeg bare innrømme med en gang, de er så koselig! Men om vi går tilbake til spørsmålet så kan vi jo trekke fram at mannlige superhelter er ganske så mandig og kjekke! Og de kvinnelige er jo sexy! Ingenting å legge sjul på det, men man kan jo lure litt... Morsom video i allefall!

 

Superhelter kommer i alle farger og fasonger! De kan være så søte og små eller de kan være store og mer skumle. De kan være myke og de kan være mer robot. Det er så mye forskjellig og jeg er helt sikker på at man finner minst én superhelt som faller i smak. Det er jo også så mange som kopierer orginalen, noe som jeg synes er litt søtt. Men når sant skal sies så er de orginale best!

 

Skulle jeg vagt en mann og en kvinne som jeg liker mest, ville det vel blitt superman og wonder woman <3 De er så tøffe og råde begge to og syns de representerer begge kjønn på en positiv måte. Det er godt at man kan sammenligne seg med superheltene. At det både er kvinner og menn, det er blonde og brunetter. Og det er igrunn vanlige mennesker som ellers lever et normalt liv... helt til de blir superhelter da. De har problemer slik som oss og de er heller ikke imune imot sorg. De kjemper for det de mener er rett og gjør det med hele sitt hjerte! Det kaller jeg indre styrke.

 

Så en stor takk til alle som har vært med på å bidra med alle superheltene, og til de som er hverdagens superhelter! Jeg takker derre alle med hele mitt hjerte. Jeg overlevde barndommen... Håper at jeg en dag kan stå blandt dere. Dere har vært til en stor innsperasjon for min barndom og er det egnetlig fortsatt! Man kan jo ikke ta barnet ut i fra det voksne hjertet. Mine barn kommer til å minnes deres heltedåder! Så mitt ønske er at alle skal finne fram superhelten i seg, og derretter bedre verden en gang for alle!
hits