Hvilken vei tar man?

I det siste har jeg begynt å tenke på hvilken vei jeg kommer til å velge. Og jeg må ærlig si "JEG HAR INGEN ANELSE!!". Dette er noe som skremmer meg veldig...kommer jeg til å ende opp som en uteligger?

 

Jeg har ingen store drømmer om hva jeg vil gjøre med livet mitt... ingen drømmer som faktisk er logiske eller oppnåelige. Bare å innse at å få magiske evner til å fly og tankelesning ikke akkurat er en jobb jeg får. Men hva er jeg flink til? HAHAHAHA!! Ingenting... Er jo selvfølgelig litt flink til det meste, litt sånn 1000 kunstner... men INGENTING jeg er skikkelig flink med. Ingenting jeg kan skryte av å si at "dette er min framtid, det er dette jeg vil satse på".

Snakket med en venn om dette og hans kommentar var
- Du trenger ikke talent for å lykkes i verden. Du er en person som ALLTID har et smil på lager og et hjerte så stort for andre at du glemmer deg selv. Det er det som gjør deg spesiell. Fins ikke så mange av deg her i verden.
- Men du tjener ikke penger på å være snill.. hvliken jobb er det? Ingen framtid som ikke består av jobbing...
- Ordner seg alltid!

 

Men han har rett! Trenger ikke være talentfull eller suksessrik for å ha et liv! Så lenge man trives med seg selv og de man har rundt seg. Man trenger bare seg selv for å lykkes her i verden <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits