Bloggende dagbok?

Hei, lenge siden sist.

 

Av alle de gangene jeg har prøvd å blogge var det fordi jeg ville at noe skulle legge merke til meg. Ja kall meg gjerne egoistisk eller noe, men tanken på at noen som jeg ikke kjente faktisk brydde seg om mine meninger virket som en fryd. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke hadde så mye å si. Verken til meg selv eller til andre. Lenge har det vært sånn, tomme ord og tanker. Hvorfor skal man da blogge? Man må jo nesten ha noe å si, om det er viktig eller ikke spiller kanskje ikke noen rolle.. så lenge man har noe å si.

Jeg har tenkt litt, kanskje ikke skrive for deres del, men heller skrive fordi jeg selv trenger det. Jeg trenger å sette ord på hva jeg føler og uansett hvor ideotisk det høres ut som, så trenger jeg å få sakt det. Uansett om ingen hører. Vite at jeg faktisk legger spor etter meg og at jeg ikke bare drasser forbi uten mål og mening.

 

Så etter litt om og men bestemte jeg meg for å gjøre denne bloggen om til en dagbok, på en måte... Kommer sikkert ikke til å skrive hver dag, men de gangene jeg har noe å si. Det var det jeg hadde å si for i kveld.

- Kokolala

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits