Sirkus skaper klovnerier

Dagen er ikke den samme uten klovnerier, i alle fall ikke for meg! Elsker å høre musikk, men musikken kommer veldig ann på humøret mitt. Akkurat i dag våknet jeg til god norsk musikk. Fengende og muntert + lett å synge med. Jeg snakker selvfølgelig om Sirkus Eliassen. Og når man først har begynt marratonet så må man bare følge opp!

I det jeg våkner fylles ørene mine med denne sangen. Høytalere vrenges opp og smilet klistres på. Skuldre og hofter vrikker seg løs fra senga og hopper ned på scenen og skriker til publikum for full stemme! Publikum er som vanlig så rystet og betatte av morgentrollet at de ikke klarer å si en ting! Men det stopper ikke superstjerna som synger for full hals! Og hennes dansetrinn skremmer sjelen til de døde, men de kan ikke se bort. De er forhekset av hennes sjarm.

 

 

Og etter noen fram og ttilbakestøns med både flygende sokker og slyngende bukser hiver hun seg rett på neste sang! Hun plukker seg ut ett "offer", ja en uheldig ufrivelig fra publikum... Alle frykter Herr. Teddys sjebne. Men han var heldig denne gangen, kom unna med lettere skremsel. Mens hennes sang fortsetter setter hun fart bak scenen! Det er tid for sminke og styling, wooohooo!

 

 

Ferdig med hjemmevandringen makter hun seg ut i den vie verden og sprinter opp trappa med mål som stua. Hun danser seg gjennom stoler, bord, tepper, TV, ja alt murlige hinder som prøver å omfavne hennes kjendisstatus! Til og med plantene slynger seg etter henne i et forsøk om å kapre en klem. Stuens vinduer er åpne for hele nabolaget så hele verden ser henne. Men det har hun ikke noe i mot. Nei her skal det danses! 

Ferden går videre til kjøkkenet der hun disker fram det ene etter det andre. Tydelig synger hun for full hals igjen til naboene som fortvilet skuer på henne fra altanen ved siden av. Hvordan klarer hun det? Hennes opptreden finner sted hver dag og er like full av energi!
Det er siste innspurt og hun hiver i seg mat og drikke akkurat i tide til å fortsette reffrenget. Hun synger sin siste strofe i det hun makter seg bort til sin 4 bente venn. Menneskets beste venn, ja nemmelig soffaen. TV' tar over snakkingen og enda en morgen er overstått.

 

 

I det moren kommer hjem fra jobb spørr hun "Hvordan har dagen vært?". Hun skuer bort på moren, tvinger fram et lite troverdig smil mens hun trekker på skuldrene "Helt greit... Sto opp for 30 min siden." Moren følger opp med noen fortivlende ord "Skulle ønske du var mer kreativ og aktiv når du er hjemme! En skam at du skal være så slapp..."

Hun bare skuer bort og sjuler det smilet som lokker på lur "Ja mamma, du mamma. Du skulle bare vist hvor slapp jeg er..."

 


 

Dette vil jeg ikke si er en typisk morgen, men ofte er den slik. Men med forskjellige sanger da! Jeg lever mitt glade liv for meg selv, og ingen kan si jeg gjør det galt. Takker for meg for denne gang, nå drar turen videre. Men med sangen "Na na na" som hovedmelodi! Elsker den sangen.

 

- Kokolala

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits