Musikk er med på å skape

Fikk et enkelt spørsmål: I hvilke situasjoner er du avhengig av god lyd på ørene? 

Jo nå skal du høre! Musikk er for meg slik som til mange andre, det er så og si alt! Uansett hvilket humør jeg er i, så finnes det alltid sanger som jeg kan høre på. Musikken støtter deg i alle sitvasjoner. Er det noe du vil si eller noe du bare vil høre? Musikk har det. Og med hjelp av den teknologien vi har nå, så kan vi selv bestemme hva vi skal høre og når vi vil. Til og med uten å forstyrre nabopersonen. Man går inn i sin egen verden der kroppen automatisk klarer å koble seg ut.Det hadde vært utrolig tøft å leve i en musikal eller noe lignende da! Alle menneskene synger og danser til samme sangen og deler de samme følelsene, til og med sammens med fremmede! Tenk all den energien som hadde spredd seg, og alle smilene. En av grunnene til at jeg liker Glee. Det at musikk kan bringe folk sammen er jeg ganske sikker på. Musikk ligger jo allerede i sjelen vår, alt rundt oss har en rytme. Når vi gjør ting, så gjør vi det i en rytme, så dette er ikke noe nytt for oss. Utnytt musikken mens vi har muligheten!Selv spiller jeg både piano og gitar. Og jeg elsker det! Selv om jeg ikke har gått på noe skole, så elsker jeg å sette med ned og bare la hendene prøve seg fram. Det at jeg faktisk kan spille mine favorittsanger selv er så befriende. Og når jeg ser andre spille så vet jeg hvor mye arbeid det ligger bak. Så jeg har stor respekt for musikkere i alle spekter. Det er noe helt magisk med å se folk som spiller med hele sitt hjerte og som legger hele sjela si inn i de få minuttene.Og alle de minnene som sjuler seg i alle sangene man har hørt oppgjennom! Sanger som jeg ikke har hørt på flere år kan fortsatt bringe de samme følelsene. Og når man kjenner igjen en god sang så må man jo trekke litt på smilebåndet. Noen ganger så ler man av minnenne som sangen bringer med seg. Sanger representerer ofte sitvasjoner eller opplevelser som man får spilt om og om igjen mens sangen pågår. Som om vi spiller inn minnene mens vi hører en sang. Nye sanger = nye minner. 

Jeg elsker musikk. Vet ikke om jeg klarer å si det nokk. Kjenner det kribler i fingrene når jeg skriver om det! Sangene som jeg hører på nå får også fingrene til å tromme med i takten. Jeg må bare si at jeg er avhengig av god musikk på ørene nesten hele tiden! Fra det øyeblikk jeg står opp til den stunden jeg legger meg. Om jeg ikke har musikk på ørene så lager jeg min egen lille "trall" som holder humøret oppe. Men musikk er absolutt viktig når jeg skal kose meg! Om det gjelder film, underholdning, avslappning, trening, matlaging/rydding, vasking, tur eller jobbing.Musikk er en fantastisk støttespiller <3

Musikk er sjelens og hjertets verden. Musikk er med på å skape verdenen. Så benytt det mens su har sjansen!

Bose OE2i audio headphones henter virkelig fram dybden og klarheten i yndlingsmusikken din. Den tynne hodebøylen og de myke øreputene gir en ekstra behagelig passform. Ved hjelp av den kombinerte fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen, får du også praktisk tilgang til Apples Iphone, Ipad og Ipod.

Hodetelefonene kommer i sort eller hvit, og kan lett brettes sammen og puttes i veska eller bagen. Et perfekt produkt for deg som vil ha god lyd uansett hvor du er!


Klikk her for mer info om konkurransen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits