Superheroes can't be gay...

Vi kjenner alle til dem! I værste fall så håper jeg virkelig du vet hva jeg snakker om. Om man ikke har lekt superhelt så har man helt sikkert sett de ett eller annet sted. (Håper det for deres barndoms skyld...) Alle trenger en eller annen form for helt, så jeg vil ikke legge sjul på at superheltene var mine helter. Og der ligger de varmt og trygt bevart i hjertet mitt (klisje!). Haha, men jeg mener det! Elsker superhelter!

 

Det finnes mange måter å å bli en superhelt på. Kan man bli en superhelt? Ja, det mener jeg! Man trenger bare å være et supert menneske. Superkrefter kommer som en sabla god bonus. Når jeg var ei lita jente så ventet jeg hver dag på at jeg skulle oppdage mine superkrefter... men lykken har ikke akkurat vært så snill med meg.. enda. Haha, ja - jeg venter enda på å oppdage superkreftene mine! Det finnes jo alltid håp. En vakker dag, supervakker dag, kommer ikke folk til å se rart på meg siden jeg har på ei rød kappe på bussen. Bare vent småe mobbeunger! Den som ler sist, ler best!

 

Litt rart å tenke på at jeg ser opp til folk som går med kondomdresser og med undertøyet på uttsiden. Noen har til og med kapper og masker. Ikke akkurat en person som foreldre vil at barna skal møte... men de er jo storslagne helter, så hvorfor ikke? Tanken har egentlig aldri slått meg før jeg så denne videoen. Er superhelter litt homofile? Har ikke noe imot homofile! Det må jeg bare innrømme med en gang, de er så koselig! Men om vi går tilbake til spørsmålet så kan vi jo trekke fram at mannlige superhelter er ganske så mandig og kjekke! Og de kvinnelige er jo sexy! Ingenting å legge sjul på det, men man kan jo lure litt... Morsom video i allefall!

 

Superhelter kommer i alle farger og fasonger! De kan være så søte og små eller de kan være store og mer skumle. De kan være myke og de kan være mer robot. Det er så mye forskjellig og jeg er helt sikker på at man finner minst én superhelt som faller i smak. Det er jo også så mange som kopierer orginalen, noe som jeg synes er litt søtt. Men når sant skal sies så er de orginale best!

 

Skulle jeg vagt en mann og en kvinne som jeg liker mest, ville det vel blitt superman og wonder woman <3 De er så tøffe og råde begge to og syns de representerer begge kjønn på en positiv måte. Det er godt at man kan sammenligne seg med superheltene. At det både er kvinner og menn, det er blonde og brunetter. Og det er igrunn vanlige mennesker som ellers lever et normalt liv... helt til de blir superhelter da. De har problemer slik som oss og de er heller ikke imune imot sorg. De kjemper for det de mener er rett og gjør det med hele sitt hjerte! Det kaller jeg indre styrke.

 

Så en stor takk til alle som har vært med på å bidra med alle superheltene, og til de som er hverdagens superhelter! Jeg takker derre alle med hele mitt hjerte. Jeg overlevde barndommen... Håper at jeg en dag kan stå blandt dere. Dere har vært til en stor innsperasjon for min barndom og er det egnetlig fortsatt! Man kan jo ikke ta barnet ut i fra det voksne hjertet. Mine barn kommer til å minnes deres heltedåder! Så mitt ønske er at alle skal finne fram superhelten i seg, og derretter bedre verden en gang for alle!
Én kommentar

29.05.2012 kl.23:47

Jeg elsker også superhelter! <33333

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits